В началото на януари стана ясно, че Сексът и градът

...
В началото на януари стана ясно, че Сексът и градът
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър с още разкрития за новия сезон на “Сексът и градът“

В началото на януари стана ясно, че " Сексът и градът " се завръща на дребния екран с още един сезон от 10 епизода по HBO Max. Сериалът ще се споделя " Просто по този начин " (And Just Like That), а фотосите ще стартират напролет. За страдание Ким Катрал няма да се завърне в сериала, тя отхвърли няколко пъти да взе участие в каквото и да е събиране за трети филм или напълно нов сезон. Не е известно дали тя ще бъде заместена от друга актриса, която да изиграе същия облик, само че едно е несъмнено - високите рейтинги са съвсем обезпечени.

Сара Джесика Паркър скоро разкри още любопитни детайлности към дълго чаканото продължение. Паркър показа в изявление за списание Vanity Fair, че тематиката за ковид също ще бъде наранена в сериала. " Определено ще бъде част от сюжета. Това е градът, в който героите живеят ", сподели актрисата.  Кои ще бъдат новите попълнения в завръщането, остава мистерия, само че екранната Кари Брадшоу разкри, че тя, Синтия Никсън и Кристин Дейвис са доста нетърпеливи, с цел да видят какво ще се случи с героините им в този момент, когато към този момент са към този момент в своите 50 години.

Виж още:

" Мисля, че всички сме доста разчувствани. Знаете ли кои са те в този нов свят в този момент? Адаптирали ли са се? Каква ще бъде ролята им? Какви ще бъдат те? Къде са се провалили като дами, като другари и по какъв начин са се ориентирали в новата обстановка? Толкова съм любопитна да видя по какъв начин сценаристите си показват тези дами през днешния ден. ", искрено показа актрисата.

Виж още:

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР