В началото на септември 2019 година, Bugatti представи пред света

...
В началото на септември 2019 година, Bugatti представи пред света
Коментари Харесай

Bugatti приключи с лимитираната серия Chiron Super Sport 300+

В началото на септември 2019 година, Bugatti показа пред света специфичната лимитирана серия на Chiron, като анонсира, че в нея ще бъдат включени единствено 30 автомобила, всеки един от които на цена от най-малко 3.5 милиона евро.

Сега от Bugatti споделят, че последният представител на лимитираната серия, основана в чест на на марката, е доставен на собсвеника си.

Всеки един от представителите на серията Super Sport 300+ на Chiron предлага оптималната мощ, която е със 100 конски сили по-голяма спрямо тази на "стандартната " версия на Chiron, като оптималният индикатор в тази ситуация е 1600 конски сили.

Основните разлики при Bugatti Chiron Super Sport 300+ са свързани главно с усъвършенстването на аеродинамиката на купето, с съществена цел развиването на оптималната скорост от над 420 км/ч. Акценти също по този начин са новите детайли от въглерод, в допълнение тематично Super Sport 300 + диодно осветяване на праговете на вратите, олекотени магнезиеви джанти, доминиран от черен въглерод и Alcantara интериор.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР