В началото на седмицата той е подписал така нареченото споразумение

...
В началото на седмицата той е подписал така нареченото споразумение
Коментари Харесай

Сделка с прокуратурата спасява един от обвинените по корупционния скандал в ЕП

В началото на седмицата той е подписал по този начин нареченото " съглашение за разкайване ", задълбочавайки съдействието си с управляващите, разгласи белгийската федерална прокуратура, наричайки това " значимо развиване " в следствието на корупционния скандал в Европейския парламент.

Съгласно съглашението, Панцери се ангажира да показа детайлности за метода на деяние на хипотетичната корупционна мрежа, финансови съглашения с други страни, самоличността на заинтригуваните страни, както и „ познати и непознати “, които „ признава, че е подкупвал “.

Панцери е в пандиза от средата на декември по обвиняване, че е работил „ като водач ” на незаконна организация, обвинена в пране на пари и " дейна и пасивна " корупция. От изтекли самопризнания и медийни известия може да се допусна, че е работил като главен медиатор в приемането и предаването на подкупи. Съобщава се, че в дома му са открити над Евро 600 000.

Другите трима арестувани с сходни обвинявания са гръцкият евродепутат Ева Кайли, която остава в ареста, нейният сътрудник в живота Франческо Джорджи и лобистът...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР