В началото на октомври миналата година CD Projekt RED обявиха,

...
В началото на октомври миналата година CD Projekt RED обявиха,
Коментари Харесай

CDPR почва работа по продължението на Cyberpunk 2077

В началото на октомври предходната година CD Projekt RED оповестиха, че Project Orion, кодовото има на продължението на Cyberpunk 2077, влиза в концептуална фаза на разработка. А през тази седмица полското студио съобщи, че играта публично е в продуктов стадий на развиване. Освен това, CDPR разгласи включването в екипа на играта на някои забавни имена.

Project Orion се създава в основания в Бостън американски офис на компанията. Директор на играта публично е Габриел Аматанджело, прочут с работата си по Phantom Liberty. Към него обаче се причисляват и няколко ветерани от гейм промишлеността. Като Дан Хернберг, прекарал огромна част от кариерата си в Blizzard Entertainment, където е продуктов управител. Друго ново лице ще е Райън Бърнард. Предишните му длъжности включват игрови шеф в Ubisoft Massive и геймплей шеф в IO Interactive. Инженерният шеф пък – Алън Вилани е изпълнявал ролята на вицепрезидент по технологиите в WB Games. Той взе участие интензивно в работата по няколко Mortal Kombat заглавия.

Вероятно най-любопитното име тук обаче е това на Ана Мегил, която за последно е разказ дизайнер за Fable. Мегил ще извършва функционалностите на водещ сценарист за Project Orion. Сред другите игри, по които Мегил работи личат имената на Guild Wars 2, Control, Avatar: Frontiers of Pandora, Dishonored: Death of the Outsider и други Project Orion към момента няма публична дата за премиерата си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР