В началото на новата учебна година, ние от MissBloom заедно

...
В началото на новата учебна година, ние от MissBloom заедно
Коментари Харесай

Да съберем заедно малките мъдрости на нашите деца

В началото на новата образователна година, ние от MissBloom дружно с сътрудниците ни от Grazia и Radio Family стартираме една ексцентрична акция, въодушевена от чистотата на детските думи.

В продължение на два месеца, ще колекционираме детски бисери, съпроводени със фотоси на дребните им основатели. Инициативата ще тече паралелно на уеб страниците на Radio Family, MissBloom.bg и на страниците и в уеб страницата на списание GRAZIA, плюс фейсбук страниците ни. Слушатели, читатели и интернет консуматори от цяла България ще имат опцията да качват в действително време тези благи детски изречения, които не желаеме в никакъв случай да забравяме.

Неочаквани, неповторими, неподправени, малко смешни и доста мъдри, толкоз е хубаво да ги запазим като част от най-красивата история. Тази сред родител и дете!

С помощта на умело жури, наши другари, детски психолози, представители на издателски къщи и деца, ще изберем най-хубавите детски бисери и ще ги съберем в дребна брошура, съпроводени с атрактивни истински илюстрации. Публикуваната брошура ще се популяризира гратис, като приложение към списание GRAZIA.

Премиерата ѝ ще споделим с всички вас – дребните създатели в книжката, както и доста други деца и техните родители, известни персони, които ще отделят от времето си, с цел да прочетат бисерите на глас, както и да опишат известна детска приказка пред присъстващите. Успоредно ще текат интензивности, като изобразяване с пръсти, оцветяване на глинени фигурки, уроци по хипхоп танци. На мястото на събитието ще действа и еко фреш бар.

Включете се и вие!

Изпращайте незабравимите фрази на своето дете, дружно с негова фотография, на адрес [email protected].

Можете да ни пишете и на страницата на MissBloom.bg във Facebook.

Следете MissBloom, Grazia и Radio Family и в обществената мрежа, където ще споделяме детайлностите и новините към акцията.

Мотивирайте детето да спортува

Топ препоръки за млади майки


Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР