В началото на новата година може да имате фитнес цели

...
В началото на новата година може да имате фитнес цели
Коментари Харесай

Изненадващи признаци на рак на червата може да са трудни за забелязване по това време на годината

В началото на новата година може да имате фитнес цели и метод на живот, към които се придържате – само че непряк артикул от тях може също е малко прочут симптом на рак на червата.

В резултат на по-здравословното хранене и повече извършения може да отслабвате и затова, вместо да се тревожите за рухването на килограмите, може да бъде удовлетворен. Но в случай че губите доста повече тегло, в сравнение с сте възнамерявали, това може да е симптом на рак на червата - който може да бъде по-труден за забелязване по това време на годината, в случай че сте преразгледали напълно навиците си.

Guts Charity показа, че нормалните признаци на рак на червата могат да включват кървене от червата, промени в навиците на червата, като необикновени епизоди на диария или запек, и коремна болежка или загуба на тегло. Те обаче предизвестиха, че тези признаци са сходни на синдрома на раздразнените вътрешности (IBS), тъй че в случай че се притеснявате, най-добре е да посетите персоналния си доктор. Те споделиха: " Нова, продължителна промян...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР