В началото на ноември много зодии ще почувстват вятъра на

...
В началото на ноември много зодии ще почувстват вятъра на
Коментари Харесай

Таро прогноза за седмицата от 9 до 15 ноември 2020 г.-Телец-Картата Магьосник за успех, Рак-Положителни промени

В началото на ноември доста зодии ще почувстват вятъра на смяната. Старшата Аркана ще опише за това по какъв начин ще се развият събитията, какви промени ще настъпят през идващите седем дни.

Всяка композиция карти Таро е неповторима и една и съща карта се чете по друг метод за другите хора.

Експертите предлагат деликатно да анализирате предизвестията и препоръките на старшата Аркана, с цел да знаете тъкмо какво ще показа ориста, по какъв начин да внесете позитивни промени в живота, както и по какъв начин да продължите, с цел да избегнете неприятности.

Овен

Картата „ Върховна жрица “ открива седмицата и дава обещание на Овена удобно време, когато всеки бизнес може да бъде приключен безотказно. Вниманието към предчувствията и неналичието на бързане ще спести време и старания.

Арканът „ Колесница “ – екшън карта. Не можете да се колебаете, с цел да постигнете триумф в тази или онази сфера на живота. Овенът може да бъде убеден в своите познания и умения, които ще са задоволителни за реализирането на проектите им.

Картата „ Съд “ символизира освобождение от компликациите и завършването на сложен стадий от живота. На тази карта се оказва, че поставя завършек на сложен въпрос, както и се отървава от токсичната връзка.

Телец

„ Глупакът “ в комбинацията е карта, която символизира позитивно начало на седмицата. На нея Телецът не би трябвало да приема всичко на съществено, тъй като с помощта на оптимистичното отношение ще бъде по-лесно да преодолее краткотрайните компликации.

„ Йерофантът “ е карта на мъдростта и водачеството. Според тази Аркана Телецът ще може да реализира триумф в бизнес сферата, в случай че отдели време на в действителност значими въпроси и няма да се разсейва от дреболии. Арканът дава обещание и помощ извън, от която не трябва да отказвате.

Картата „ Магьосник “ в комбинацията приказва за опцията за реализиране на триумф в бизнес среда, което значи, че насъбраните познания ще бъдат потребни на Телеца до уикенда. Не би трябвало да се страхувате от невероятни решения, тъй като премислените нововъведения ще ви разрешат бързо да постигнете задачата си.

Близнаци

Картата „ Колелото на шанса “ дава обещание на Близнаци цикъл от каузи, които първоначално няма да могат да ги покорят. Близнаците би трябвало да отсрочват времето си, с цел да схванат повода за разрастващите се събития и да поемат контрола над тях.

Арканът „ Йерофант “ символизира отворени и чисти мисли, както и придвижване към поставената цел. Според тази карта Близнаците ще срещнат човек по пътя, който може да стане ментор и да даде умен съвет. Благодарение на навременната помощ ще бъде допустимо да се постави завършек на въпроси от първостепенно значение.

„ Смърт “ в комбинацията е карта, символизираща естествения резултат и прехода към нов стадий от живота. Промяната към този момент е подготвена да избухне в живота и Близнаците не би трябвало да се опълчват на протичащото се.

Рак

Картата „ Императрица “ в комбинацията на Раците демонстрира, че в близкото бъдеще се обрисуват позитивни промени. В първите дни на седмицата Раците могат да срещнат човек, който ще помогне, в случай че го харесат.

На картата „ Смърт “ Раците ще могат да изчистят съзнанието си от неприятни мисли, както и да „ почистят “ в живота, с цел да спрат общуването с токсични хора или да се предпазят от тях посредством ефикасни практики. Тази тактичност ще ви спести доста неприятности.

Картата „ Справедливост “ демонстрира на Раците значимостта да култивират най-хубавите качества в себе си и да не се поддават на провокации. Честната работа и отводът от всяка машинация ще ви оказват помощ бързо да приключите делата и да получите заслужена премия, както и да подобрите репутацията си.

Лъв

Според картата „ Дявол “ Лъв би трябвало да стартира седмицата не с дейни дейности, а с нараснало внимание. Карат показва пороци и недостатъци, отстъпването на които може да аргументи доста неприятности, спорове и даже проблеми с парите.

Слънчевата карта символизира прелестен стадий от живота, когато се откриват нови благоприятни условия за Лъвовете. Да не ги изпускате от взор е значимо за придобиване на персонално благополучие и за нови победи в областта на бизнеса.

„ Колелото на шанса “ съставлява случайност и случайност. Лъвовете би трябвало да одобряват ориста си, с цел да получат надзор над нея. Тази карта носи положителни поличби и промени към по-добро.

Дева

„ Умереност “ демонстрира на Девите, че при започване на седмицата нещата ще напредват постепенно, само че няма да има спънки. Важно е да бъдете търпеливи, с цел да постигнете безвредно мечтаната цел след известно време.

Арканът „ Колелото на шанса “ предсказва непредвидена усмивка на ориста. На тази карта Девите ще могат да се оправят с всеки бизнес и елементарно ще намерят отговори на вълнуващи въпроси, в случай че са деликатни и бързат да предпочетат уравновесени решения.

Картата „ Справедливост “ демонстрира времето, когато Девите ще носят отговорност за дейностите, осъществени в близкото минало. На тази карта премията намира своите герои и тези, които са се спънали, би трябвало да поправят грешките си и да научат урока, даден от ориста.

Везни

Картата „ Императрица “ значи жизнеспособност, напредък и раждане на нова. Везните при започване на седмицата ще могат да разчитат на ориста и да оставят събитията да вървят по своя път. Също по този начин, съгласно тази Аркана, няма да е мъчно да се открият фамилни връзки и да се откри естетика в любовта.

Картата „ Йерофант “ приканва Везните да се отчетат. Според този Аркан в средата на седмицата е значимо да отделяте време за първостепенни въпроси, с цел да не пропуснете опцията да получите премия за работата си и да подобрите финансовото си положение.

„ Звездата “ в оформлението е карта, символизираща верния път и триумфа. Според този Аркан няма да е мъчно да се справите с сложни случаи, както и да отворите вратата към щастливото бъдеще, в случай че обърнете внимание на  знаците на ориста.

Скорпион

Арканът „ Сила “ приказва за способността да се преодоляват компликациите и да се управлява събитията. Според тази карта за Скорпионите е значимо да се научат да не потискат страстите, а в действителност да се оправят със напрежението и негативизма, с цел да не скапват живота.

Картата „ Йерофант “ предизвиква Скорпионите да работят с чисти мисли и да не помрачават своето битие с отрицателни страсти. Пътят на добродетелта ще ви помогне да намерите вътрешен баланс и да спечелите поддръжка.

Картата на гибелта завършва седмицата и съгласно нея Скорпионите би трябвало да са подготвени за огромни промени. Картата символизира временен стадий, когато нещо е готово да отиде вечно в предишното, правейки място за нещо ново и вълнуващо.

Стрелец

Картата „ Обесен човек “ демонстрира, че не всички неща могат да бъдат направени на скок. Това не би трябвало да е ужасно, тъй като от време на време просто би трябвало да преминете към друга сфера от живота, която също изисква внимание.

„ Мир “ в оформлението е карта, символизираща постигането на задачата. По-лесно е за Стрелец да приключи започнатото, както и да спре да поддържа връзка с тези хора, които, криейки се под прикритието на добродетелта, се пробват да навредят или манипулират.

Картата „ Колелото на шанса “ приказва за изненади, които могат да се трансфорат в облага. Според тази карта инцидентният шанс ще помогне на Стрелеца да усъвършенства финансовото си положение и те може би би трябвало да опитат шанса си, като закупят няколко лотарийни билета.

Козирог

Картата за зареждане демонстрира на Козирозите ужасно време, когато можете умерено да се захванете за работа и да не се съмнявате в себе си. Готовността за битка и оптимизмът ще зададат темпото за цялата седмица и ще ви разрешат бързо да постигнете задачите си.

Арканът „ Висока Жрица “ се появява в все още, в който би трябвало да вземете поради предчувствията. Козирозите в средата на седмицата би трябвало да извърнат внимание на интуицията, с цел да плануват в точния момент неприятностите по пътя и да ги заобикалят.

В края на седмицата Козирозите, съдейки по картата „ Колелото на шанса “, ще бъдат включени в цикъл от събития, които не могат да бъдат взети под надзор незабавно. Съветът на картата е да изчакате, с цел да осъзнаете какво се случва, и чак тогава да предприемете дейности.

Водолей

Според картата „ Умереност “ Водолеят при започване на седмицата ще може да приведе възприятията в равновесие, без да бърза да прави оценка обстановката и умерено да поеме плануваните каузи. Картата дава обещание постигането на задачата, в случай че не бързате и не предприемате недомислени стъпки.

Арканът „ Глупак “ приканва Водолея да подходи с цялата отговорност към решението на зараждащите проблеми. Небрежното отношение към отговорностите няма да докара до нищо друго, с изключение на до отчаяние, което значи, че няма къде да се бърза.

Картата „ Колелото на шанса “ символизира инцидентен шанс. Водолеите ще могат да ударят джакпота, както и да получат нови благоприятни условия заради обстоятелството, че ще бъдат в точното време на точното място. Според този Аркан се обръща внимание на дреболии, с цел да не се пропусне благоволението на ориста.

Риби

Съветът на картата „ Колелото на шанса “ за Риби е да не се забиват пръчки в колелото на ориста. Събитията са естествени и би трябвало да им се разреши да се случват, да се приспособяват към събитията и да възприемат случилото се като подарък на ориста, който отваря нови вероятности.

Арканът  „ Влюбени “ споделя на Рибите за нуждата да създадат избор, който ще дефинира бъдещата им орис. На тази карта няма да има опция да се върнете и да измененията решението, тъй че би трябвало да действате с цялата съвестност и отговорност.

„ Звезда “ в оформлението е карта, която сочи към вярната посока. Според този Аркан Рибите могат да бъдат спокойни по отношение на резултатите от своя труд. Премереното придвижване към поставената цел ще докара до дълго чакания триумф.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР