В началото на миналия месец се шумеше много около Дейвид

...
В началото на миналия месец се шумеше много около Дейвид
Коментари Харесай

Признанието, което Виктория Бекъм направи

В началото на предишния месец се шумеше доста към Дейвид Бекъм. Причината: Netflix пусна документалния филм за живота му Beckham.
 Когато Дейвид Бекъм хване Виктория Бекъм в неистина за Rolls-Royce
Когато и Дейвид хване Виктория в неистина

Футболистът стои крепко стъпил на земята

И един от най-обсъжданите моменти бе, когато Дейвид притисна Виктория да каже истината - с каква кола татко ѝ я е карал до учебно заведение, тъй като тя твърдеше, че фамилията ѝ е от работническата класа.

След къси увещания Виктория Бекъм призна, че през 80-те години на предишния век татко ѝ е имал Rolls-Royce. Месец по-късно брачната половинка на Дейвид Бекъм реши да демонстрира за следващ път възприятие за комизъм и да се самоиронизира.
I can’t fight it anymore, yes my dad drove me to school in a Rolls Royce! Kisses @David Beckham
В профила си в TikTok Виктория разгласява малко видео, в което я виждаме да носи бяла тениска с черен надпис: " Баща ми имаше Rolls-Royce ". Във видеото тя шеговито споделя, че към този момент не може да се бори и си признава, че татко ѝ я е карал точно с тази марка автомобил на учебно заведение.
 Дейвид и Виктория Бекъм в Оксфордшир - разполагат ли с обособени спални в имението си
В обособени кревати ли спят Дейвид и Виктория Бекъм

Въпросът, който занимава почитателите им

Виктория Бекъм даже е решила да завоюва освен това от благосклонности с възприятието си за комизъм, тъй като от описанието под поста излиза наяве, че всеки може да си поръча сходна тениска.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР