В началото на месеца, ROLLS-ROYCE обяви, че в сътрудничество с National

...
В началото на месеца, ROLLS-ROYCE обяви, че в
сътрудничество с National
Коментари Харесай

ROLLS-ROYCE CULLINAN в пясъците на ОАЕ

В началото на месеца, ROLLS-ROYCE разгласи, че в сътрудничество с National Geographic и с тематични видео и снимкови материали, ще разкрие нови детайлности за напълно новия си модел CULLINAN преди неговата официална премиера по-късно през тази година.

Три години след началото на тестовата програма на ROLLS-ROYCE CULLINAN, от марката стартираха самодейността си The Final Challenge в социалните мрежи, а най-новото видео е посветено на тестванията на новата кола на именитата марка в пясъците на ОАЕ.



През февруари, ROLLS-ROYCE удостовери публично, че новата кола на марката ще се нарича именно CULLINAN, а десетина дни по-късно ни представи една от множеството нововъведения, които можем да чакаме в модела, за който от компанията разясняват, че е много повече от SUV, кросовър или офроудър.

CULLINAN ще се предлага с неповторим пакет, наречен , който дава обещание да предложи на двама изключително интересна и изтънчена конюнктура за наблюдение по време на поредното приключение. Пакетът е автоматизиран и се задейства с бутон, след което от подподовото пространство на товарното отделение се изтеглят и разгъват чифт елегантни столове и коктейлна масичка.

Останалите видео материали от поредицата The Final Challenge можете да видите
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР