В началото на месец януари т.г. стана ясно, че внучката

...
В началото на месец януари т.г. стана ясно, че внучката
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев роди момиче - slava.bg

В началото на месец януари т.г. стана ясно, че внучката на починалия Тодор Колев - Теодора Кулева, която върви по стъпките на своя прославен дядо, е бременна в шестия месец. Тогава актрисата, която при започване на предходната година стана госпожа Гууд, откакто без непотребен звук и суетност публично се врече в обич на британеца Джоузеф, разгласи радостната новина посредством фотоси, разкриващи заобленият ѝ стомах.
На въпрос за пола на бъдещата ѝ рожба, заложен ѝ по това време от неин обожател, тя не даде непосредствен отговор, а посредством емотикон с розова панделка само загатна, че е допустимо детето е бъде момиче. Преди няколко часа обаче догадките се потвърдиха, предава Dir.bg.

В обществените мрежи Теди разгласява първото селфи с щерка си, лежаща върху гърдите ѝ, от болничната стая. На изображението гордата майка гледа към обектива с лека усмивка, до момента в който с една ръка нежно придържа завитото с розово одеяло телце на наследницата си.
"Днес на 05.05.2020 година се роди Джейна Джоузеф Гууд ", гласи посланието към фрагмента.
След сватбата си с британеца, русокоската се реалокира да живее с него в Обединеното кралство, само че поради наближаващия ѝ термин на раждане, през март т.г. двойката реши да се върне назад в България, където ще могат да разчитат на помощта на майката на Теди за развъждането на детето.

Кулева стана известна за българските фенове с ролята си на доктор Албена Войнова в хитовия сериал "Откраднат живот ". А през януари тази година тя участва на премиерата на кино лентата "Екшън ", в който също има роля.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР