В началото на кариерата си инвестиционният съветник Джон Д. Спуунър

...
В началото на кариерата си инвестиционният съветник Джон Д. Спуунър
Коментари Харесай

Ако искате да сте богати, откажете се от баланса между работата и личния живот

В началото на кариерата си капиталовият консултант Джон Д. Спуунър прекарва в офиса си няколко часа през уикенда. Това не е нормална процедура за компанията, в която работи. В съботите и неделите служебният паркинг е съвсем празен.

Но нещо друго му прави усещане - че колите, паркирани там през уикендите са най-скъпите, най-висококачествените, най-мощните, които се продават.

В книгата си " Никой в никакъв случай не ни сподели: уроци за парите и живота за младите възрастни " Спуунър твърди, че от това може да се извлече явен урок:

Ако желаете добър живот за вас и вашето семейство, се постанова да вършиме взаимни отстъпки. Един от тях може да бъде, че би трябвало да се явите на работа, когато никой различен не е там. Никой не ви вижда. С изключение на самите вие. Защото вие сте тези, които би трябвало да отидете и да работите.

Спуунър постоянно чува младите възрастни да приказват за предпочитание за баланс сред професионалния и персоналния живот. Докато това е допустимо, няма да забогатеете.

 Снимка 317324
Източник:

" Това, което ще се окаже в действителния свят, в случай че се стремите към този баланс, е че вие съвсем в никакъв случай няма да бъдете стопански свободни ", предизвестява вложителят.

Той споделя, че съвсем всичките милиардери, които познава, са напълно отдадени на кариерата си. Те не се интересуват от теб или от някой различен, нито от дами, деца или другари толкоз, колкото се интересуват от преследването на задачата си.

Разбира се, не е нужно да работите през уикендите. " Можете да изберете други пътища, по-прости. Но рано или късно, най-големият проблем в дълготраен проект са парите, и по-скоро неналичието на такива ", споделя Спуунър.

Така че, преди да изберете разновидността, който ви дава най-вече свободно време, огледайте се от какво бихте могли да се откажете.

Джон Д. Спуунър е един от 100-те най-хубави финансови съветници в Америка. Книгата му " Никой в никакъв случай не ни сподели: уроци за парите и живота за младите възрастни " е определяна като справочник на " новото потомство " за ръководство на живота и парите в актуалната стопанска система. Тя дава препоръки по какъв начин да станем експерти, по какъв начин да се оправим с финансовите провокации и дава рецепта за себеопознаване и себеутвърждаване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР