В началото на годината Юсаку Маезава обяви в Twitter, че

...
В началото на годината Юсаку Маезава обяви в Twitter, че
Коментари Харесай

Юсаку Маезава, SpaceX, мисията до Луната и какво търси милиардерът

В началото на годината Юсаку Маезава разгласи в Twitter, че ще раздаде общо девет милиона $ на 1000 свои почитатели. Сега милиардерът е подел нова самодейност, която го направи още по-популярен.

Мнозина чуха името на Маезава за пръв път, когато стана ясно, че той е изкупил всички места за първото пътешестване на совалка на SpaceX до Луната. То ще се реализира през 2023 година, а в този момент японецът е решил, че си търси и добра компания за приключението на живота си.

Японецът призна в интернет за празнотата в живота си и разгласи конкурс, с който да си откри ново гадже. Изискванията са тя да е към 20-годишна и да желае " международен мир ". Вероятно много миски ще аплайват...

А с изключение на за сърцето на 44-годишния милиардер, дамите се състезават и за опцията да полетят с него до Луната след три години. Затова претендентките би трябвало да са съгласни на сходно прекарване, което ще бъде снимано за документален филм, както и да са подготвени да се включат в дългата подготовка за него, написа Daily Mail.

Маезава се надява да откри " любовта на живота си " и е подготвен безусловно да я изстреля отвън рамките на нашата планета. Трудно ни е да се сетим за по-категорично доказване на възприятията. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР