В началото на годината цяла България остана потресена от това,

...
В началото на годината цяла България остана потресена от това,
Коментари Харесай

Ексклузивно в "ШОУ"! Цицорестата майка на скандалната силиконка Кристин го закъса яко

В началото на годината цяла България остана потресена от това, което 24-годишната Кристин Каменова направи – а точно да изтегли заем, с цел да си постави изкуствени цици. Сега обаче се оказа, че тегленето на заеми е непокътната фамилна линия.


Оказа се, че майка й Емилия Крумова е затънала в задължения към банки. И освен това – бирниците ще вземат парцела й, в който живее, написа в. ШОУ.


Емилия Крумова

Кристин Каменова
Майката на силиконката се подвизава в Монтана, а през днешния ден излезе информацията, че огромен апартамент ново стротелство в Монтана е разгласен на търг от частен правосъден реализатор.

Жилището е благосъстоятелност на Емилия Крумова, която е задлъжняла към банкова институция.

Апартаментът се намира на улица „ Св. Климент Охридски “ №59, на третия етаж. Той е с повърхност 102 квадратни метра. Състои се от дневна, столова с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна килер и предверие. Подът в стаите е теракот и ламинат, баните са с фаянс, а на прозорците има PVC дограма.


Сградата, в която се намира жилището, е издигната през 2008 година. Намира се на оживена улица, свързваща центъра на града с кварталите „ Плиска “ и „ Младост “. В непосредственост има голям брой търговски обекти, разяснява частният правосъден реализатор.

Жилището е ипотекирано към банка за 90 995 лв.. Сега той се търгува на начална цена 65 500 лв.. Мераклиите да се снабдят с апетитния парцел могат да създадат оглед всеки вторник и четвъртък след предварителна спогодба.





Търгът ще се организира на 11 септември от 14 часа в постройката на районния съд в Монтана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР