В началото на декември по традиция ще се проведе Класик

...
В началото на декември по традиция ще се проведе Класик
Коментари Харесай

Класик рали „Обиколка на Варна“ започва днес


В началото на декември по традиция ще се организира Класик рали „ Обиколка на Варна “. Тази година ще се състои 20-тото издание на конкуренцията. Същинската част ще се състои на 8-ри декември. Официалното разкриване на ралито е планувано за 10.45 часа. Стартът ще бъде даден пред Катедралата. След това колите ще потеглят към южната част на града и ще преминат по маршрут Варна-юг 1, Бялата вода-Здравец, Варна юг-2, Бялата вода-Аврен, Разделна и ще финишират пред Катедралата, пише Moreto.net.

Класик рали „ Обиколка на Варна “ организира за първи път през 1999 година и е второто ретро рали, проведено в България след рали „ Нептун “. Маршрутът на ралито минава около брега на Варненското езеро, като ту се скрива в гората, ту излиза на откритор в огромни лозарски масиви. Като заобиколи езерото се насочва по пътищата на север от града.

Организатор на събитието е „ Нептун моторспорт “ със съдействието на „ Авто мото ретро клуб “-Варна и АСК „ СБА-Варна “. С купи и грамоти ще бъдат наградени призьорите от I, II и III място в другите класове и категории.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР