В МВР и ОДМВР-Монтана са открити денонощни телефонни линии и

...
В МВР и ОДМВР-Монтана са открити денонощни телефонни линии и
Коментари Харесай

Полицията в Монтана обявява денонощни телефони за изборни нарушения

В Министерство на вътрешните работи и ОДМВР-Монтана са открити денонощни телефонни линии и електронни пощи за сигнали, свързани с изборния развой. Подаваните сигнали на откритите линии би трябвало да са относими към активността на Министерство на вътрешните работи.
От 27 септември до 28 октомври 2024 година в Министерството на вътрешните работи ще действа непрекъснато открита линия – телефон 02 90 112 98 и имейл [email protected] – за сигнали за нарушавания или възможни закононарушения, съотносими към отговорностите на Министерство на вътрешните работи в изборния развой.
В Областна дирекция на МВР-Монтана е основана организация за непрестанен режим на обслужване на телефонната линия – 096/396 396 и е-поща – [email protected]
За изборите за кмет на село Габровница на 20 октомври, жителите могат за подават сигнали на обявениия телефон и е-поща в ОДМВР-Монтана.
Осигурената спомагателна опция е част от подхванатите от Министерство на вътрешните работи ограничения за дейно противопоставяне на закононарушенията срещу политическите права на жителите, обезпечаването на сигурността и публичния ред при провеждането на идните избори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР