В мрежата се появяват все повече съобщения, че при вчерашния

...
В мрежата се появяват все повече съобщения, че при вчерашния
Коментари Харесай

При удара срещу Крим може да е загинал шефът на руския генерален щаб ген. Герасимов

В мрежата се появяват от ден на ден известия, че при вчерашния удар на украинските сили против окупирания Крим може да е умрял началникът на генералния щаб на съветската войска ген. Валерий Герасимов. При офанзивата беше изумен команден център на съветските военни.

" Идват известия, че военачалник Валерий Герасимов е умрял вследствие на вчерашните украински ракетни удари против Крим. (…) Към момента информацията не е доказана. “ написа Visegrád 24, като припомня, че Герасимов е шеф на генералния щаб и първи заместник-министър на защитата на Русия.

Според представителя на украинската доброволческа войска " Юг " Серхий Братчук тази информация по-скоро е погрешна, заяви Униан.

" Има доста версии кой може да е изумен, даже чух семейството Герасимов. Това би била добра вест, само че мисля, че надали дава отговор на действителността. Но това, че в този команден център са изумени няколко високопоставени офицери или генерали от съветската окупационна войска, това фактически (е така). " – разяснява Братчук.

От Службата за сигурност на Украйна са декларирали пред Униан, че към този момент не могат да разясняват информацията за евентуалната крах на Герасимов.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР