В мрежата се появиха снимки на следващото поколение на хитовия на

...
В мрежата се появиха снимки на
следващото поколение на хитовия на
Коментари Харесай

Новият Ford Focus без “грим”!

В мрежата се появиха фотоси на следващото потомство на хитовия на Синия овал Ford Focus, без всякаква дегизировка. Колата е хваната по време на рекламни снимки в португалския курортен град Кашкайш. Представянето на колата е насрочено в особено мероприятие през април.

Новият модел употребява модулна платформа, която е разрешила да се понижи масата на колата с цели 50 кг. Двигателната гама на новото потомство потегля от трицилилиндровия еднолитров мотор в три разновидността на мощности - 100, 125 и 140 к.с. и се добавя от 1,5- и 2,0-литрови бензинови мотори. Най-мощният от тях предлага на шофьора цели 280 к.с.

Освен спортния вид ST, новото поколение ще предложи още и “оф-роуд ” модификация с име Active, която като вариант на общоприетия автомобил към този момент видяхме при новото потомство на Fiesta, както и луксозното осъществяване Vignale.

Миналият декември Ford публикува официални фотографии на прототипи на машината в ослепителен камуфлаж. На снимките бяха показани коли с различно оборудване – единият със светодиодни фарове, другият с халогени.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР