В мрежата се появиха нови твърдения, че най-известната българска гадателка

...
В мрежата се появиха нови твърдения, че най-известната българска гадателка
Коментари Харесай

Близки до Ванга извадиха зловещите ѝ предсказания за К-19 на бял свят

В мрежата се появиха нови изказвания, че най-известната българска врачка е планувала епидемията в Китай и е планувала появяването на незнайна болест през 2020 година

Предсказва ли в действителност баба Ванга появяването на незнайна болест, пробват да схванат от разнообразни задгранични организации посредством разказите на нейни близки, предава Дарик.

На незрящата врачка се приписват стотици пророчества и видения за бъдещето, които от време на време си опонират. Думите й, обаче са доказани от доста събития и исторически обстоятелства.

Сбъдва се предсказанието и от 1979 година за събитията в Русия през 1985 година, когато стартира „ перестройката “. През 1989 година гадателката споделя за рухването на „ американските братя-близнаци, кълвани от стоманени птици “.

През 2001 година даже най-заклетите скептици са удивени от предсказанията след трагичните събития от 11 септември, за които тя приказва преди доста години.

Някои неща, които предсказва Ванга не е съдено да се осъществен. По думите й през 2003 година би трябвало да настъпи краят на света. „ Целият свят ще падне, ще измрат животните, хората ще водят война за сила и земята ще обърне тил на слънцето “.

През 2010 година се предсказва началото на нова международна война с потреблението на нуклеарно и химическо оръжие. Пророчествата й се отнасят и за събития, които предстоят през 2179 година, когато човечеството ще влезе в контакт с извънземни същества.

Последователите на пророчицата откриват записи за събитията през 2020 година и са шокирани от съвпадението на описаното със протичащото се в Китай и по света.

Вярно, в предсказанието се споделя, че появяването на заболяването не е в Китай, а на юг, евентуално в африканските страни. Говори се за стотици милиони починали. Казва се също, че ваксина ще се появи след три месеца, а лекарство няма да бъде измислено по-рано от година.

Информация за предсказването на експлоадиране на зараза от незнаен вирус през 2020 година удостоверяват нейни близки. Сергей Косторной, който бил неин другар описа в детайли за думите й.

Според него, Ванга е предсказала страшна чума, която ще погуби милиони хора, а също тъй че високосната 2020 година ще е съдбоносна за човечеството и крие рискове за всички поданици на земята.

За Русия планува, че през 2020 година ще се резервира мира, макар международния безпорядък и това, че парите ще изчезнат, с цел да бъдат сменени от числа.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР