В мрежата се появи видео, направено от камера на домофон,

...
В мрежата се появи видео, направено от камера на домофон,
Коментари Харесай

Ярка светкавица от метеор заснеха на ВИДЕО

В мрежата се появи видео, направено от камера на домофон, която снима рядко небесно събитие, случило се в Ангарск. Според очевидци е видян метеор да пада в нощното небе.

Местна жителка описа, че небесното тяло има блестящо " алена опашка ", която се вижда с невъоръжено око. Тя изясни, че домофонът е конфигуриран в къщата на майка й и е обвързван с нейния телефон, тъй че тя може да го изтегли сама. В същото време снимането на небесното събитие е осъществено с друга камера. Жената съжалява, че не е чула тон.

„ Опашката е красива... Страхотна! “, оцени тя.

Според дамата това не е първият път, когато тя вижда метеори в небето над града. И по този начин, тя следи сходен случай по-рано, на 29 октомври предходната година.

Втори свидетел видя, че метеорът остави зелено-червена мълния в небето и прелетя доста бързо. Той беше доста сюрпризиран, тъй като към този момент беше виждал нещо сходно преди 20 години.

„ Ярка мълния, след което светна със мощна зелено-червена светлина “, сподели той.

Експертите открили, че небесното тяло е прелетяло над къщата в региона на Ангара и по-късно е изчезнало от погледа.

Според ръководителя на астрономическата лаборатория на ISU Сергей Язев, представен от РИА Новости, метеорът надали е съумял да доближи повърхността на Земята. Вероятно е изгорял в атмосферата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР