В мрежата се появи видео на конвой, съпровождащ автовлекач с

...
В мрежата се появи видео на конвой, съпровождащ автовлекач с
Коментари Харесай

Видео на конвой с огромна ядрена ракета, движещ се към мистичната Зона 51 в Невада, стъписа мрежата

В мрежата се появи видео на ескорт, съпровождащ автовлекач с платформа с голяма американска ракета. Видеоклипът е сниман край трасето, което води към секретна изпитателна база Военновъздушни сили на Съединени американски щати в Невада. 

В фрагментите се появяват един след различен полицейски коли с включена светлинна сигнализация. Те съпровождат автовлекач с многоколесна платформа. Върху нея има голям черен цилиндър, носът и кърмата на който са опаковани в пластмаса. " Това е нуклеарна ракета ", разяснява операторът, представен от информационните организации.

Видеото е снимано край градчето Sowry Finger Road в Аризона, военната колона следва в направление към военната база, известна като " Зона 51 ".

Изпитателната военно-въздушна база " Зона 51 " се намира в ненаселен регион в южната част на Невада, въздушното пространство над нея е затворено за полети. 

Американското държавно управление признава съществуването въз основата едвам през 2013 година. Предполага се, че тук се вършат проби на перспективни въздухоплавателни средства. 

Направените по време Студената война сателитни фотоси на " Зона 51 " съвсем нищо не разкриват за нея. На тях се виждат единствено хангари и пресъхнали езера. По данни от очевидни източници главните пространства въз основата се намират подземен. 

В " Зона 51 " са минали тестванията на височинния шпионин U-2 и на първият аероплан, създаден по технологията стелт - Lockheed F-117 Night Hawk. Сега в базата предположително се работи над хиперзвуковия стратегически шпионин SR-91 Aurora. Именно с неговите полети свързват следените над " Зона 51 " появи на НЛО с форма на черни триъгълници. 

Доставеният във военната база резервоар е предопределен за междуконтинентална балистична ракета, по размери доста превъзхождаща МБР, които сега са въоръжение в армията на Съединени американски щати.  Дължината на шахтната LGM-30 Minuteman е 18 метра, Trident II за подводници е с 5 метра по-къса. Освен това върху платформата се виждат мощни охлаждащи установки, които са нужни за термостабилизация на нуклеарни заряди. 

Превод: Блиц
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР