В мрежата се появи видео на американския телевизионен канал Си

...
В мрежата се появи видео на американския телевизионен канал Си
Коментари Харесай

Зрелищно видео от CNN: Стелт подводница на САЩ отиде да тренира изненадващ удар по Русия в Арктика и замръзна в леда

В мрежата се появи видео на американския ефирен канал Си Ен Ен, по какъв начин подводницата Hartford от Военноморски сили на Съединени американски щати по време на обучение за нанасяне на неочакван удар по Русия замръзнала в ледовете на Арктика. Подводницата не съумяла да изплува с цел да нанесе конвенционален удар в хода на тактическо обучение, оповестява Блиц.

Според проекта на маневрите двете подводници упражненията две подводници Hartford и Connecticut трябвало да излязат на повърхността и да нанесат конвенционален удар по съперника. И двете подводници са оборудвани със стелт технологии, въоръжени са с крилати ракети и са измежду най-съвременните в американския флот. 

" Тези учения се организират, с цел да се оцени оперативната подготвеност в Арктика, да се разшири опитът в района, да се усъвършенства разбирането на околната арктическа среда и за по-нататъшното развиване на връзките с други служби, съдружници и партньорски организации ", се споделя на страницата на списанието на Военноморски сили на Съединени американски щати във Фейсбук.

Очевидно обаче американците са не запомнили за още едно " скрито оръжие " на Русия - студове, както и за дебелия пласт арктически лед, гласи коментар поз видеото.

Осведомителните организации оповестяват също по този начин, че американският флот е получил нова многоцелева атомна подводница USS Colorado Virginia. На базата на подводния флот на Военноморски сили на Съединени американски щати в град Ню Лондон, Кънектикът, се състояла тържествена гала по стартирането на подводницата в употреба.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР