В момента в курорта има гости от 57 националности Луксозен

...
В момента в курорта има гости от 57 националности Луксозен
Коментари Харесай

Това е Слънчев бряг, а не Монте Карло, вижте луксозния автопарк в курорта

В момента в курорта има посетители от 57 националности

Луксозен автопарк в Слънчев бряг впечатли непознати туристи. Колите са идентични с тези от френската ривиера, а в курорта постоянно могат да бъдат видени коли, които костват над 1 млн. в евро. " Само да внимават, че да не се озоват на паркинга на Министерство на вътрешните работи ". Така консуматор на обществената мрежа Facebook разяснява фотосите, които се появиха в една от групите за Слънчев бряг, представен от Пловдив24.бг. Явно имайки поради, че започва нова акция на Министерство на вътрешните работи, която конфискува колите на пияни и дрогирани водачи.

Авторът е озаглавил обявата си " Only Cheap cars at Sunny Beach ", което ще рече " Само евтини коли в Слънчев бряг ".

В момента в курорта има посетители от 57 националности, сподели през вчерашния ден Румен Драганов, началник на Института за разбори и прогнози в туризма.

" Руснаците също се върнаха на морето без значение от войната. Пристигат със самолети през Дубай, Белград и Турция. Идват да се пекат по скъпите комплекси край Созопол на плажа на къмпинг " Златна рибка “. В бургаския МОЛ е цялостно с руснаци, които изкупуват всичко, което им е допустимо ", добави той.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР