В момента текат едни, бих казал, задкулисни договорки между групите

...
В момента текат едни, бих казал, задкулисни договорки между групите
Коментари Харесай

Атанас Чобанов: Поправките в резолюцията все едно са писани от коалицията Борисов - Гешев

В момента текат едни, бих споделил, подмолни сделки сред групите за гласоподаване на поправките в резолюцията - коя група по какъв начин да гласоподава поправките, към 35 ремонти, препоръчани от ЕНП. Това съобщи пред БНР Атанас Чобанов, основен редактор на.
Според него концепцията на тези ремонти е да се " извадят зъбите " на резолюцията, да се махне името на премиера Борисов, а в случай че не може да се махне - да се добави името на президента Радев, сподели още Чобанов. По думите му поправките все едно са писани от
 Кои са хората бутали публицисти и билите протестиращи на партийното събитие на ГЕРБ? Кои са хората бутали публицисти и билите протестиращи на партийното събитие на ГЕРБ?
В утринния блок на bTV публицистите Полина Паунова и Генка Шикерова, които бяха атакувани по време на Националната конференция на ГЕРБ...
Имаше спор, който беше доста оспорван – от една страна депутати, които акцентираха процесите с корупцията в България, въпреки това имаше бланкетна отбрана от страна на ЕНП, сподели още Чобанов в предаването „ Нещо повече “.
Той напомни, че Вебер е разследван от консорциум от 28 публицисти. Разследването потвърдило, че Вебер си е конфигурирал офиса, в който трябвало да приема гласоподаватели, в гаража си в отдалечена селска къща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР