В момента сме заобиколени с чудовищни лъжи. Това заяви в

...
В момента сме заобиколени с чудовищни лъжи. Това заяви в
Коментари Харесай

Михаил Константинов: В момента сме заобиколени от чудовищни лъжи

В момента сме заобиколени с чудовищни неистини. Това съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия математикът проф. Михаил Константинов ". Даде образец, че в Европа сме на пето място по смъртност от COVID-19, а лъжата е, че сме първи в света.

Критикува метода, по който е формирана последната Централна изборна комисия. Определи го като операция и " майсторска неистина ". Коментира, че резултатите от изборите са такива, каквито са.

Има една нравственос, която би трябвало да се съблюдава. Допълни, че не е афектиран от отстраняването си от " Информационно обслужване ".

Отчете, че службата е обработила от 2003 година до момента резултатите от 30 национални избори и референдуми. Срещу нашата работа няма нито едно несъгласие за 18 години, съобщи Константинов.

600 000 души по-малко са дали своят вот на 11 юли по отношение на 4 юли. Къде изчезнаха тези хора, съобщи Константинов. Коментира две от преимуществата на машините - няма нереален избор и по-бързо се регистрират резултатите. Допълни обаче, че в Европа единствено в град Брюксел гласоподават само с машини.

Избрано

Мариана Векилска: Намерих нов смисъл в работата си

Избрано

Олимпийският огън пламна на блестяща гала в Токио (Снимки)

Избрано

Всичко, което би трябвало да знаете преди Токио 2020

Избрано

Джеф Безос хвърча до ръба на Космоса

Избрано

Сбъдват фантазията на Кристо - ще опаковат Триумфалната арка в Париж

Избрано

Още една иновация в уеб страницата на Българска национална телевизия - надписи при лъчение онлайн

‹›

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР