В момента ситуацията е благоприятна за развитието на отношенията между

...
В момента ситуацията е благоприятна за развитието на отношенията между
Коментари Харесай

Президентът захапа Борисов в Пловдив: Премиерът идва на кафе в парламента, тръгва си с оставки в джоба

„ В момента обстановката е удобна за развиването на връзките сред Русия и България, още повече след сделките сред Европейски Съюз и Газпорм. По време на визитата ми в Москва, аз сложих доста ясни въпроси, които касаят цените за доставка на енергийни запаси от Русия към България, както и по-добри условия за наличието на нашия бизнес там. Надявам се държавното управление да оползотвори тези предпоставки ”, сподели Румен Радев в Пловдив във връзка упованията от срещата сред премиера Бойко Борисов и съветския президент Владимир Путин, написа trafficnews.bg. 

На въпрос дали има война сред институциите на най-високи равнище и автокрация, президентът разкритикува държанието на премиера и депутатите от ръководещото болшинство.

„ Дайте ми вие определение за политическа система, в която министър председателят се отбива за кафе в Народното събрание за 20 минути и си потегля с оставката на ръководителя на Народното събрание, който би трябвало да го управлява? Също с повдигане на телефона, той да завърти на 180 градуса всички народни представители и болшинството да гласоподават назад на вчерашното си решение.Няма война сред институциите, само че има напрежение. Ние обаче би трябвало да следваме националните ползи. Именно - българските жители да имат доста по-голяма сигурност, както и  да имат високо качество и стандарт на живот ”, сподели още президентът по време на ревюто под тепетата.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР