В момента се мъчат да запазят своите позиции, обвинявайки ръководството“,

...
В момента се мъчат да запазят своите позиции, обвинявайки ръководството“,
Коментари Харесай

Гуцанов: Станислав Владимиров е кмет благодарение на БСП, в Перник работеха за други партии


„ В момента се мъчат да запазят своите позиции, обвинявайки управлението “, съобщи Гуцанов по отношение на напусналите Българска социалистическа партия

В Перник през последните години не знам дали работят за Българска социалистическа партия, по-скоро за други партии. Това се случи, откакто станаха процесите с язовир „ Студена “ и кметът Станислав Владимиров беше разгласен за любим от Бойко Борисов. Това съобщи пред Българска национална телевизия Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия, откакто стана ясно, че кметът на Перник напуща структурите на левицата.

За напускането на над 120 души от пловдивската организация на Българска социалистическа партия Гуцанов съобщи, че „ разводът “ с общинските съветници е бил преди 1 година.

„ Много ясно се дистанцирахме от тези общински съветници в Пловдив. Могат ли те да бъдат социалисти, могат ли да съставляват Българска социалистическа партия, когато са дали своят вот за Пловдивския панаир, когато гласоподаваха за 81 декара земя - " най-интересното място " от парк до Марица да се направи жилищна постройка “, попита Гуцанов.

Той означи още, че Станислав Владимиров е станал кмет с помощта на Българска социалистическа партия. „ В момента се мъчат да запазят своите позиции, обвинявайки управлението “, съобщи Гуцанов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР