В момента популярното предаване На кафе върви без титулярната си

...
В момента популярното предаване На кафе върви без титулярната си
Коментари Харесай

Преди и сега: Нова тв показа Гала и Камелия преди 22 години

В момента известното предаване „ На кафе ” върви без титулярната си водеща, която получи дълга отпуска като бонус за 30-годишнината на Нова телевизия. Но създателите му са наясно, че не могат да оставят феновете напълно без Гала. По тази причина те взеха решение да пуснат „ машината на времето ” и да извадят някои остарели нейни изявленията.

Във вторник заран беше показано по какъв начин са изглеждали Гала и попфолк звездата Камелия през 2002-ра. Тогава певицата за пръв път гостува в „ На кафе ” и разкрива пред Гала някои секрети от живота си.



Между тях са такива детайлности, като че е била рекламно лице на огромна компания, че е желала да учи медицина и че междинното ѝ обучение е на моделиер на обувки.

Интересен миг от изявлението е, че Гала предизвика Камелия с думите, че попфолк певиците изгряват доста бързо, само че и бързо залязват. Тя пък дава отговор напълно откровено, че продуцентите вземат решение коя и за какъв брой време да стане звезда. Камелия обаче също откровено признава, че решенията на продуцентите не постоянно са обективни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР