В момента европейските производители на автомобили правят първите стъпки към

...
В момента европейските производители на автомобили правят първите стъпки към
Коментари Харесай

iX M60 в директна битка срещу RS E-Tron GT


В момента европейските производители на коли вършат първите стъпки към електрификация на своите коли и се надпреварват в това да запазят актуалните си клиенти, а също по този начин да привлекат нови от конкурентни марки по всевъзможни способи. Един от тези способи е като демонстрират извънредно бързи електрически автомобили. Във видеото, което ще ви покажем през днешния ден се изправят точно два такива автомобила от директните съперници – Audi и BMW и по-конкретно най-мощните им електрически автомобили в лицето на iX M60 и RS E-Tron GT.

 Най-бързото BMW против най-бързото Audi (ВИДЕО) - 2
 
Макар и в напълно разнообразни сегменти, двете коли имат сходни характерности, като въпреки всичко Audi-то има някои прерогативи. То се задвижва от електромотори със систематична мощ от 646 конски сили и оптимален въртящ миг от 830 нютон метра. Теглото на „ четирите кръга “ също е по-ниско с 2347 кг против 2584 кг.

 Най-бързото BMW против най-бързото Audi (ВИДЕО) - 3

Това от елементи се дължи на по-голямата батерия на BMW, която е с потенциал от 105кВч против 84кВч при Audi. По-големият SUV също по този начин генерира по-скромните 619 конски сили и оптимален въртящ миг от 1100 нютон метра. Как тъкмо това ще се отрази на конкуренцията, вижте във видеото.

 

 
 
 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР