В модерните времена, в които живеем, на немалко хора мисълта,

...
В модерните времена, в които живеем, на немалко хора мисълта,
Коментари Харесай

Отворената връзка – кога да я избягвате

В модерните времена, в които живеем, на значително хора мисълта, че ще бъдат единствено с един човек за цялостен живот, им се коства непостижима, без значение какъв брой го обичат. Тогава някои от тях прибягват до разновидността на отворените връзки. За задачата и двамата сътрудници би трябвало да са съгласни с това и да очертаят какво е възможно и какво не.

Отворените връзки обаче не са подобаващи за всеки, тъй като те могат да причинят болежка на някой от двамата и връзките да се влошат още повече. Ето някои образци за това по кое време би трябвало да избягвате този вид връзки с половинката си:

След невярност.

Едно от най-лошите неща, които можете да извършите, в случай че и все пак не желаете да се разделяте с него, е неотложно да отворите връзката си. И двамата се нуждаете от време, с цел да преодолеете случилото се, преди да включите още някой в сметките. Освен това, когато сте засегнати от половинката си, евентуално ще желаете по някакъв метод да му покажете, че освен той е кадърен да има връзки с други хора. В яда си може да извършите нещо, за което след това да съжалявате.

Всички взаимоотношения, даже и отворените, изискват доверие, познания, единодушие и прочувствени старания. Изневярата нарушава доверието. Отварянето на връзката, когато е настъпила такава контузия, не е невероятно, само че и не приготвя никого за триумф.

Ако връзката ви към този момент върви към разпад.

Отварянето на връзка в обезверен опит да се предотврати раздялата не е добра концепция. Без мощните и здрави връзки, които са нужни, с цел да може една отворена връзка да работи, неналичието на моногамия може просто да ви тласне над пропастта на раздялата. Хората, които пробват като последно изпитание да я избегнат, се приближават още повече до нея. Те нямат мощна връзка, само че желаят да не престават да са дружно, било то поради децата, страха от това, което фамилията им ще каже, терзанието да не наранят колегата си, мнението на обществото и куп други аргументи. Отворената връзка може да наподобява като съвършения компромис в тези случаи, само че няма да заздрави връзките.

Единият или и двамата са прекомерно ревностни.

Погрешно е схващането, че хората в сполучливи отворени връзки в никакъв случай не изпитват ревнивост. Разликата е, че имат някакви граници и се пробват да се оправят с нея по здравословен метод. Нищо от това не е допустимо почтеност, доверие и връзка. би трябвало да могат да се изслушват един различен, да оповестяват своите стремежи и потребности на колегата си и да поемат отговорност за своите дейности.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР