В много филми, всъщност и в реалния живот сме виждали

...
В много филми, всъщност и в реалния живот сме виждали
Коментари Харесай

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

В доста филми, в действителност и в действителния живот сме виждали по какъв начин някои дами са привлечени от неприятни момчета от самото начало. Какви са аргументите за това? Разбира се, те знаят, че в случай че излизат с момче, което постоянно основава проблеми, единствено ще страдат. Но въпреки всичко го вършат. В последна сметка те обичат или се срещат с тези непокорни и свободни като птици души. Но би трябвало да има някакви аргументи. Има общоприето разбиране, че неприятните момчета имат силата да притеглят девойки поради тяхното отношение и убеденост. Те наподобяват като алфа мъжкари. Някои имат вяра, че това е поради фантазията, която е била в главите им. Не знаем дали тези показа са правилни, само че е реалност, че нещо ги прави толкоз привлекателни. Докато проучвахме, разбрахме, че от време на време зад това стои науката. Има подкрепени от нея аргументи, заради които девойките от време на време излизат с тези момчета, които елементарно могат да донесат проблеми.

Ето и някои неща, които демонстрират за какво дамите се заслепяват от мъже, които имат славата на неприятни момчета:

За тях е по-лесно да бъдат привлекателни

Жените умишлено се притеглят от хора с тези личностни черти. Изследване сочи, че хората с по-диви характери наподобява са по-добри в това да се създадат физически привлекателни. Това е наложено и в киното, което е основало стандарт, че в случай че един мъж е див по душа, той е най-красивият.

Някои дами обичат приключенския им дух

Една от главните черти на „ неприятното момче “ е, че има обич към приключенията. А някои дами харесват приключенския им дух. Според проучване хората с хората, спадащи към тази категория, са имали повече сътрудници от междинното. Въпреки че са егоисти, нарушават разпоредбите, неблагоразумни и непокорни са, те също са смели, непоколебими, самостоятелни и разчитащи на себе си. И живеят извънредно трогателен живот, което пленява доста хора. Жените полудяват по мъже, каращи бързи коли и мотоциклети. Това приказва доста за приключенския дух, който имат.

Овулацията и изборът за непокорните момчета са свързани

Според изследване овулацията кара дамите да възприемат неприятните момчета като положителни бащи. Когато една жена е в стадий на овулация, нейните хормони въздействат върху метода, по който тя вижда бащинската фигура за нейните бъдещи деца. И покрай времето на овулация, девойките са привлечени от добре изглеждащи и неприятни момчета. Тогава е и най-голяма вероятността те да стартират да излизат с подобен човек. Чувстват се привлечени от него и желаят да бъдат дружно за цялостен живот.

Те освобождават вътрешното неприятно момиче

Момичетата, които са скрили вътрешната си непокорна страна, елементарно се притеглят от мъже, които могат да освободят това в тях. Тази линия измежду девойките нормално се потиска през детството. Един от методите те да извадят тази неприятна страна е като стартират да излизат с мъж, който може да я освободи. Това подсигурява забавен и трогателен живот. Много дами мечтаят за нещо такова, само че не всички си признават. Те биха сбъднали тайните си стремежи, в случай че имат връзка с типично неприятно момче, което да им покаже какъв брой вманиачен може да бъде животът.

Независимо на каква възраст са, доста от девойките са привлечени от неприятните момчета. Това може да се случи, както в гимназията, по този начин и когато към този момент сте възрастни, само че не престават да водят деен живот.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР