В Мисури, откъдето съм аз, не говорим за това, което

...
В Мисури, откъдето съм аз, не говорим за това, което
Коментари Харесай

Уединение - това е, когато трябва да изхвърлиш боклука сам ~ Брат ПИТ

В Мисури, откъдето съм аз, не приказваме за това, което вършим. Просто го вършим. Ако го обсъждаме, звучи като фукане.

Успехът е звяр. И в действителност слага акцента на неверното място. Отърваваш се от доста неща, разминаваш се леко, простят прегрешенията ти.

Доволен съм, че изборите, които направих бяха същински, че открих дамата, която обичам – Анджи, че сътворих семейство, което обичам толкоз доста.

Не обичам да приказвам за себе си. Дайте да поговорим за нещо значимо.

Никога в живота си не съм прекарвал толкоз доста време с пола, както до момента в който снимах „ Троя ”. Но с пола никак не е зле. По дяволите, напълно не е зле.

Седмицата ми е разчетена напълно просто – в пет от седем дни на гърба ми висят по три коли с папараци. Такава е сметката.

Веднъж се обадих на баба и дядо, а той сподели – „ Гледахме филм с теб ”. „ Кой? ” – попитах аз. А той се провикна „ Бети, кой беше тоя филм, дето никак не ни хареса? ”

Уединение – това е, когато можеш да излезеш и поседиш на верандата самичък.
Уединение – това е още, когато би трябвало да изхвърлиш боклука самичък, тъй като няма кой различен да го направи.

Свободата на словото– мисля, че всеки би трябвало да има право на това. Но по-добре говорете с Анджелина. Тя ще ви опише доста повече, в сравнение с аз.

Не е нужно да приказваш за неща, които не знаеш. Затова не обичам да давам изявленията. Журналистите ме питат, какво мисля за Китай и Тибет. На кого му пука, какво мисля по тоя мотив? Аз съм човек, който работи със сюжети. Аз съм възрастен, който си поставя грим.

Никога не харчете пари за безумно скъпи матраци с всевъзможни екстри и други сходни нелепости. Просто идете в магазина и си купете елементарен матрак. После си купете надматрачна стелка с мемори пяна – давам ви добър съвет, послушайте ме. Това е идеалният сън. Гарантирано самодоволство. 

Снимки ~ Brad Pitt for V Magazine, Angelina Jolie & Brad Pitt for Vanity Fair magazine

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР