В миналото е имало случаи, когато охранители са подслушвали депутати

...
В миналото е имало случаи, когато охранители са подслушвали депутати
Коментари Харесай

Бивш шеф на НСО: Случвало се е охранители да подслушват депутати

В предишното е имало случаи, когато охранители са подслушвали депутати и други охранявани лица. Това съобщи някогашният шеф на Национална работа защита (НСО) ген. Красимир Станчев по bTV

" Спомням си, че в предишното е имало такива доноси. Те се предават към началника, след това къде отиват не знам, само че ми правеше доста неприятно усещане. Жалка история, " разяснява Станчев без да дава повече детайлности.

За сходен случаи описа преди време съпредседателят на. Непосредствено, откакто става министър председател, схваща, че в назначената му от НСО защита има двама души, чиято съществена задача е не да се грижат за неговата сигурност, а да го наблюдават.

Петков продължава да употребява водач от НСО, защото по закон 4 години, откакто е бил министър-председател има право на това.

Бившият началник на НСО разяснява и засилената защита към дома на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, които съобщи, че има от най-висока степен против него поради позицията му за Украйна.

Според Красимир Станчев евентуално фактически е получен сигнал и по тази причина екипи на отряда за битка с тероризма са създали проучване към дома на Борисов.

По думите му сходни закани постоянно са изфабрикувани, само че службите са длъжни да реагират.

" Не имам вяра, че тематиката е Украйна. Следил съм много тв излъчвания и виждам, че Борисов, да ме извинява, само че не е от най-отявлените по тематиката Украйна. Нещо друго има съгласно мен, " разяснява Станчев.

Според него детайлите към сходни закани не трябва да се разгласяват обществено, защото " са деликатни ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР