В миналия кръг на Висшата лига Кристал Палас успя да

...
В миналия кръг на Висшата лига Кристал Палас успя да
Коментари Харесай

Ходжсън иска нови попълнения в Кристъл Палас през януари

В предишния кръг на Висшата лига Кристал Палас съумя да изненада първенеца Манчестър Сити и да измъкне точка от „ жителите “, откакто навакса пасив от два гола. Това несъмнено бе добър резултат за Палас, само че като се изключи тази среща, нещата за лондонския клуб не се развиват по най-хубавия метод.

Дори мениджърът Рой Ходжсън на няколко пъти призна за напрежение в клуба и упрекна част от почитателите, че не поддържат задоволително тима. Сега Ходжсън се обърна към шефовете на Палас, като непосредствено съобщи, че се нуждае от нови попълнения още през януари.

 „ Силно се надявам, че този път управлението ще чуе моите думи. Към сегашния миг не се намираме там, където желаеме да бъдем и несъмнено аз не съм удовлетворен. Искаше ми се да сме много по-нагоре в класирането, само че действителността е друга и ние би трябвало да я приемем. Разбира се, не чакам чудеса през януарския трансферен прозорец, тъй като този интервал е сложен за привличане на нови футболисти, само че искам, в случай че можем да се подсилим с едно или две нови попълнения. Това ще вдигне класата, ще усили конкуренцията в състава, само че е значимо да намерим подобаващите хора. Заявил съм своите претенции пред управлението и единствено мога да очаквам и да се надявам, че нещата ще се случат. И преди споделих, че доста би трябвало да подобрим представянето си и точката против Манчестър Сити несъмнено бе добре пристигнала за нас. Дано продължим с възходящото показване и трупаме още точки “, сподели някогашният селекционер на Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР