В метална клетка влезе силиконката Анита Мейзер. Миската, която в

...
В метална клетка влезе силиконката Анита Мейзер. Миската, която в
Коментари Харесай

Анита Мейзер влезе в клетка

В железна клетка влезе силиконката Анита Мейзер. Миската, която сега е в Съединени американски щати, откакто излежа присъда за убийството на брачна половинка си Николай, сподели какъв брой е уплашена от ковид, научи HotArena.

Притисната от карантината около разпространяването на ковид, Анита показва страстите си в обществените мрежи. Тя сподели по какъв начин я кара да се усеща в обществена изолираност, обстановката, като влезе в железна клетка за птици във фермата си в Невада.
„ Ето по какъв начин се усещам... Сигурен съм, че и ти го правиш... извънредно ”, гласи коментар към видеот, написа " България през днешния ден ".

Анита реши да прояви и гражданска позиция, като театралничи не на ваучър, а сама вкъщи, до момента в който се любува на панорама край морския бряг. Само ден по-рано, родената като Айше Анита отпразнува и рождения си ден.

Тя обаче отхвърли да прави празненство, а прикани всички да си останат по домовете. А приятелите си помоли, вместо да й купуват дарове, да създадат дарения в открита от нея онлайн акция за набиране на средства за детска болница в град Мемфис, щата Тенеси.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР