В медиите се появиха документи за конкретни безобразия от страна

...
В медиите се появиха документи за конкретни безобразия от страна
Коментари Харесай

В помощ на Иван Гешев: Ето ги престъпленията на кмета от ГЕРБ Димитър Бръчков, време е за обвинения (ДОКУМЕНТ + ВИДЕО)

В медиите се появиха документи за съответни безобразия от страна на кмета, а по тях даже има формирани досъдебни производства.

Сигналът за нередностите е постъпил в края на 2021-ва година в правосъдното министерство. Информацията бе доказана от настоящия длъжностен Министерство на вътрешните работи министър Иван Демерджиев, който тогава е заемал креслото на министър на правораздаването. Той съобщи, че не е имал време да наблюдава въпроса заради дребното време.

Пловдивският юрист показа, че формираните производства отлежават необичайно и е нужна инспекция по тях. Той удостовери и случаи на изземване на каузи и прехвърлянето им към към този момент закритата профилирана прокуратура или в СГП, където изчакват “подходящ миг “.

Вероятно този миг настъпи заради войната, която основния прокурор разгласи на ГЕРБ и на „ политическия отпадък “.

Закононарушенията на Бръчков и сие, както и замразените досъдебни производства бяха споделени и на настоящия тогава министър председател Кирил Петков при визитата му през 2022-ра в града. Местните са разочаровани, че кабинетът на Политическа партия не е подхванал никакви ограничения, макар обещанията.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР