В малко по-различен от обичайния си състав, националният отбор на

...
В малко по-различен от обичайния си състав, националният отбор на
Коментари Харесай

Експериментална Хърватия загуби от Тунис в приятелска среща

В малко по-различен от нормалния си състав, националният тим на Хърватия записа проваляне на личен терен от състава на Тунис.

Постигналите същински възторг в последното си присъединяване на Световно футболно състезание " шахматисти " отстъпиха с 1:2 пред съперника си.
 Снимка 368471
Източник:

Петкович вкара за домакините, само че с попадения на Бадри и Слити, гостуващият отбор се добра до крайния триумф в другарската среща, състояла се на стадион " Анджелко Херявец " във Вараждин.

Брозович, Перишич, Модрич, Калинич, Йедвай, Чалета-Цар и други известни състезатели на хърватския тим започнаха срещата от аварийна пейка, давайки опция на доста от бъдещите попълнения в състава да показват на какво са способни.
 Снимка 368470
Източник:

Мсакни асистира на Бадри за 0:1 след едвам 16 минути игра, като това се оказа и единственото попадение за първите 45 минути от мача.

Две минути след паузата Петкович върна хърватите в срещата с гол за 1:1, само че това не постави точка на разногласието.

Двадесет минути преди последния сигнал, след тъкмо изпълнена дузпа, Наим Слити вкара за крайното 1:2 и разреши на отбора си да напусне страната с високо вдигната глава.
 Лука Модрич: Да бъда треньор? Не мисля, че ставам за това...
Лука Модрич: Да бъда треньор? Не мисля, че ставам за това...

" Не съм подготвен за главоболията, които тази специалност носи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР