В магазините на Vivacom отново се предлага най-новата и търсена

...
В магазините на Vivacom отново се предлага най-новата и търсена
Коментари Харесай

Нови наличности на PlayStation 5 Digital Edition в магазините на Vivacom

В магазините на Vivacom още веднъж се предлага най-новата и търсена игрова подпора PlayStation 5. Ексклузивното предложение е за цифровата версия без дисково устройство PlayStation 5 Digital Edition, в комплект с втори DualSense контролер и абонамент за 365 дни за онлайн услугата PlayStation Plus. Количествата от конзолата са лимитирани и за пръв път тя може да бъде закупена с опция за 36 месечен лизинг на цена от 28,98 лева на месец в композиция с пакет EON PREMIUM.
PlayStation 5 е последно потомство игрална подпора, основана от Sony Interactive Entertainment, която разкрива напълно нови гейминг възможности
Тя употребява персонализиран централен и графичен процесор, ултра бързата 825 GB SSD памет и има HDR резолюция за още по оживена графика и наситена гама от цветове, които в композиция вършат гейминг преживяването още по-неповторимо. Конзолата предлага 120Hz периодичност на освежаване на фрагментите за 4K екрани и 8K картина за екрани с 4320p резолюция. PlayStation 5 има атрактивен и новаторски дизайн, а с помощта на абонамента за 365 дни за PlayStation Plus, потребителите получават всеки месец достъп до особено подбрани безвъзмездни заглавия, опция да играят онлайн мултиплейър, отстъпки и други атрактивни оферти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР