В мач от 30-ия кръг на казахстанското първенство шампионът Астана

...
В мач от 30-ия кръг на казахстанското първенство шампионът Астана
Коментари Харесай

Мъри и Астана докосват поредната титла

В мач от 30-ия кръг на казахстанското състезание първенецът Астана стигна до поврат против Иртиш с 2:1 и е все по-близо до следващата си купа. Отборът на Станимир Стоилов се озова в ролята на догонващ в 41-ата минута, когато прецизен беше Родриго Антонио. Роман Муртазаев изравни при започване на втората част, а в 64-ата минута Патрик Твумаси донесе триумфа на домакините.

" Преди почивката имаше доста брак в дейностите ни. После заиграхме по-добре, можехме да вкараме и още голове. Смятам, че успеха ни е заслужена. Трябва да мислим мач за мач. Ако реализираме още две победи, ще сме първенци ", съобщи Стоилов след дуела.

" Срещу тим като Астана неточности като тези, които ние допуснахме, са съдбовни ", сподели от своя страна наставникът на Иртиш Вячеслав Грозни.
Астана има 73 точки - с 4 повече от втория Кайрат. Тимът на Стоилов обаче е и с мач по-малко, а до края на сезона остават три кръга.

В различен мач през днешния ден воденият от Стойчо Стоилов Кайсар отстъпи с 1:2 при визитата си на Шахтьор (Караганди) и заема 7-о място.

АСТАНА - ИРТИШ 2:1
0:1 Р. Антонио (41)
1:1 Р. Муртазаев (52)
2:1 П. Твумаси (64) д.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР