В любовта често сме ставали свидетели на различия във външния

...
В любовта често сме ставали свидетели на различия във външния
Коментари Харесай

7 причини защо мъжете често харесват по-ниски жени от тях

В любовта постоянно сме ставали очевидци на разлики във външния тип сред сътрудниците, като един от образците може да бъде по какъв начин дамите са доста по-ниски от техните половинки. Разбира се, на никое място не попада предписание, че сътрудниците би трябвало да бъдат на една и съща височина, с цел да бъдат дружно. В сферата на привличането желанията ни се отличават с няколко желания. Първоначалният интерес е мощно персонален и индивидуален и това, което един човек намира за привлекателно, може да не резонира с различен.

В същото време не съществува съответно пояснение за какво момчетата харесват по-ниски девойки.

Има някои забавни прозрения от научни проучвания, които хвърлят светлина върху това за какво по-ниският растеж може да е привлекателен за някои мъже. Няколко влакна в гоблена, основан от човешкото привличане, се смесват, с цел да образуват комплицираната мрежа на любовта и желанието.

Привличането е многостранен феномен, върху който оказват въздействие биологията, логиката на психиката и самостоятелните прекарвания. Предпочитанията към по-ниски сътрудници не са толкоз елементарни, колкото „ ниският е сладостен “ или „ високият е всесилен “, а са комбинация от просвета, логика на психиката и персонални особености, които вършат желанията на всеки човек неповторими.

 по-ниски

Така че дано погледнем и да разберем за какво мъжете постоянно харесват по-ниски дами, с цел да изследваме позитивните аспекти на това дамите да не бъдат доста високи.

Удобство при гушкане

Гушкането е постоянно срещан израз на обвързаност в сантименталните връзки. Ако дамите са по-ниски, те могат да бъдат по-удобни за прегръщане, тъй като постоянно се побират по-лесно в ръцете на мъжа. Тази физическа съгласуемост разрешава плътна и интимна прегръдка, като основава чувство за топлота и непосредственост сред сътрудниците. Така самата прегръдка трае по-дълго, а двамата сътрудници се усещат повече от уютно в обятията на другия.

Защитнически инстинкти

Някои момчета изпитват естествено възприятие на отбрана към по-ниски девойки. Тази първична инстинктивна податливост да се грижат за колегата си и да се грижат за него може да ускори прочувствената връзка в една връзка. Разликата във височината може да провокира възприятие на отговорност и предпочитание да обезпечат благополучието на по-ниския си сътрудник. По този метод момичето може да се усеща по-спокойно, тъй като има кой да я пази от неприятности, а нейният сътрудник знае, че на него се разчита още повече.

 по-ниски

Контраст във височината

Забележимата разлика във височината на сътрудниците може да бъде образно забележима и да сътвори неповторима динамичност в една връзка. Тя може да притегли вниманието и да направи съвършената двойка открояваща се, като се хареса на някои хора, които ценят концепцията да бъдат във връзка, която се откъсва от нормата. Дамата може да бъде по-ниска и по този начин всички да видят това, без да има терзания от това дали има рецензии от останалите.

Женственост

По-ниският растеж от време на време се свързва с обичайна женственост. Обществените правила и културните въздействия от епохи свързват дребните или по-ниски дами със стереотипни женски качества, като изисканост и прелест. Някои мъже са привлечени от тези обичайни женски черти и ги намират за съблазнителни. Много по-лесно може да се подчертае тази женственост, в случай че момичето е с по-нисък растеж от своя сътрудник.

Младежки външен тип

По-ниските хора могат да наподобяват по-млади, в сравнение с са. Този юношески тип може да бъде мечтана линия за някои мъже, които избират партньорка със пресен, юношески тип. Въпреки това е извънредно значимо да се означи, че физическите видове тела не отразяват безусловно възрастта или зрелостта на индивида.

 7 аргументи за какво мъжете постоянно харесват по-ниски дами от тях

Лесно физическо взаимоотношение

Физическата непосредственост е значима за сантименталните партньорства. Когато сътрудниците имат по-малка разлика във височината, действия като целуване и прегръщане могат да станат по-удобни. Отпада нуждата да се приспособяват или да се напрягат, с цел да се доближат един различен, което прави тези интимни моменти по-безпроблемни и естествени. Това важи, несъмнено, в случай че двамата са на относително сходна височина, тъй като огромните разлики основават сходни проблеми.

Компактност

От практическа позиция дамите, които са по-ниски могат да заемат по-малко физическо пространство. Този стилен размер може да се окаже потребен в препълнена или лимитирана жилищна среда, като улеснява напредването в общите пространства и способства за удобна динамичност във връзката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР