В Ловеч над 880 домакинства вече са с обновени домове.

...
В Ловеч над 880 домакинства вече са с обновени домове.
Коментари Харесай

Николай Нанков: Ползите от санирането са очевидни - спестените средства от отопление

В Ловеч над 880 семейства към този момент са с актуализирани домове. В Тетевен към този момент са санирани 9 здания с 400 жилището. В Троян общо над 20 блока са санирани. В Луковит – 3 жилищни блока
" Голямата цел на политиките ни е да създадем условия българите не просто да останат по родните си места, само че да живеят добре и умерено в тях. Защото сме уверени, че няма по-добро място от вкъщи. Не просто строим - ние благоустрояваме и сътворяваме улеснения за нашите съграждани ".
Това сподели зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков на стената си във Facebook.
Ето целият пост на Николай Нанков:
Ще продължи ли програмата за саниране? Това е един от най-честите въпроси, който получаваме на срещите си с хората с сътрудниците от листата на ГЕРБ-СДС за област Ловеч.
„ Да! “ е най-краткият отговор.
Голямата цел на политиките ни е да създадем условия българите не просто да останат по родните си места, само че да живеят добре и умерено в тях. Защото сме уверени, че няма по-добро място от вкъщи. Не просто строим - ние благоустрояваме и сътворяваме улеснения за нашите съграждани.
Националната стратегия за енергийна успеваемост е една от най-успешните в стопански, обществен и екологичен резултат.
А и изгодите от санирането са явни освен поради обновените домове, освен поради спестените средства от отопление за всяко домакинство.
А и тъй като има естетическо отражение върху всекидневието - грозните панелки се преобразяват, цели квартали в страната добиват хубав и привлекателен тип. Санирането оказва помощ доста и на стотици дребни и междинни компании да работят в тези тежки времена на международна пандемия.
А това значи работа, доходи, заплати за служащите - в помощ на приходите на хиляди фамилии.
 Николай Нанков: Най-големият принос на „ Борисов 3 “ е, че върнахме достолепието на учителите Николай Нанков: Най-големият принос на „ Борисов 3 “ е, че върнахме достолепието на учителите
" Това, което сме постигнали досега, не е малко! И въпреки че моят сектор е районното развиване, строителството и инфраструктурата, с...
Добрата вест е, че имаме опция да надградим постигнатото дотук с европейски средства в границите на Националния проект за възобновяване и резистентност на България. Отново ще се обновяват блокове, само че наред с това и еднофамилни жилища.
Какво постигнахме до момента:
В Ловеч над 880 семейства към този момент са с актуализирани домове. В Тетевен към този момент са санирани 9 здания с 400 жилището. В Троян общо над 20 блока са санирани. В Луковит – 3 жилищни блока.
Отделно от това в цялата област към този момент са санирани и детски градини, доста обществени здания, учебни заведения.
Продължаваме да работим с грижа към хората!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР