В лечебното заведение преди дни издъхна здрава родилка, която преди

...
В лечебното заведение преди дни издъхна здрава родилка, която преди
Коментари Харесай

Директорът На Болницата В Сливен, Където Загина Родилката Ренета Даде Тотално Различно Обяснение

В лечебното заведение преди дни издъхна здрава родилка, която преди да почине е споделила, че са скачали върху ребрата й. " Окончателната причина за гибелта на Ренета Томова не ни е ясна. Имаме съмнения, само че чакаме резултатите от аутопсията. Тя ще бъде направена в Стара Загора. Увреждането, което ние чакаме да бъде намерено, е - да е получила белодробна тромбоемболия и това да е довело до съдбовния край ", съобщи доктор Петров.

" След направената вътрешна инспекция не установихме да има счупени ребра и някой да е скачал върху нея. Когато една жена ражда, тя изпитва мощна болежка. Каквото е споделила, несъмнено го е почуствала, само че ви споделям, че няма счупени ребра и увреждания на гръдния панер ", съобщи още той.

Директорът добави, че лекарите, които са изродили бебето на Ренета, работят както преди. " Колегите, които участваха в раждането, също са под огромен стрес. Те са на работа и не престават да водят раждания ", сподели той.

Петров добави, че не е имало опция лекарите да извършат цезарово сечение, откакто са видели, че няма да съумеят да изродят бебето по натурален метод, тъй като главичката му към този момент била излязла. " Всичко щеше да е доста по-травмиращо за родилката ", добави той. " Искам да обещая, че няма да скрия нищо, нито от родителите на почината, нито от обществеността ", приключи шефът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР