В куфар открили полуразложеното тяло на 52-годишната Тереза Василева от

...
В куфар открили полуразложеното тяло на 52-годишната Тереза Василева от
Коментари Харесай

В куфар в мазето е било скрито тялото на убитата в Ловеч жена

В куфар разкрили полуразложеното тяло на 52-годишната Тереза Василева от Ловеч , съобщи.

Тялото е намерено в неделя, а обвинен за убийството й е 19-годишният й наследник Антон . Той бе арестуван в сряда след оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия от криминалисти на районно управление (на МВР) Ловеч и ГДНП.

На 20 февруари младежът съобщил в районно управление (на МВР) Ловеч, че майка му е напуснала квартирата , която обитавали, на 13 февруари, и от този момент е в неопределеност.

Тереза била оповестена за общодържавно търсене , а криминалисти от районно управление (на МВР) Ловеч започнали издирването й.

През април в блока на ул. " Цар Освободител ", където майка и наследник обитавали апартамент чартърен, почнала да се носи непоносима воня. Съседи съобщили на притежателя на парцела в София. Той пристигнал в неделя и зловонието го отвело в мазето. С изпитание отворил вратата, а пред него се разкрила ужасяваща картина. Полуразложеното тяло на наемателката му било поставено в куфар, а краката й опирали във вратата.

Като главен обвинен за закононарушението е задържан Антон. Той бил разпитан пред арбитър и направил цялостни признания , в които обаче твърдял, че се скарали с майка му и тя паднала по стълбите . Огледа на трупа обаче посочил, че подезичната кост е счупена, гибелта на дамата е настъпила от удушаване . По лицето й имало голям брой пострадвания.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор от Оперативна програма - Ловеч,  Антон е арестуван за 72 часа . Предстои да бъде импортирано искане в Оценка за съвместимост - Ловеч за вземането на мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Днес е осъществен следствен опит - възстановка на престъплението. Действията по следствието не престават под управлението на Окръжна прокуратура -Ловеч.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР