В края на този месец ще заработи новоизградената чешма с

...
В края на този месец ще заработи новоизградената чешма с
Коментари Харесай

Община Варна: Чешмата край Дом Младост не е довършена

В края на този месец ще проработи новоизградената чешма с минерална вода в кв. " Младост ". Това заяви за Радио Варна заместник-кметът по публичният ред и сигурността Илия Коев. По думите му все още структурата на новата чешма е инсталирана, правят се действия по доизграждане и обшивка с камък. Минералната вода, която ще потече е от същия каптаж като предходната. Предстои също да бъде вграден и барелефът на Капитан Петко челник, както е било преди този момент. Изпълнителите на плана твърдят, че до края на месец май ще бъде пусната в употреба, добави заместник-кметът Коев.

Новоизградената чешма е ситуирана на бул. " Сливница ". Тя е на противоположната страна на предходната, която бе до дом " Младост ".  Новото място няма да пречи на напредването на коли по булеварда, защото не е наоколо до платното за придвижване. На мястото има и самостоятелен паркинг за коли, разясни Коев. Той акцентира, че в устрема си да извърши желанието на варненци, екипът на Общината се е постарал по допустимо най-бързия метод да стартира построяването на новата чешма.

Разчитаме доста на съвестта на жителите за опазването на тази чешма, уточни заместник-кметът Илия Коев. Той добави, че Община Варна е планувала и слагане система за видеонаблюдение, с цел да обезпечи мястото от вандалски прояви и обири.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР