В края на септември тази година Слави Трифонов даде категорчна

...
В края на септември тази година Слави Трифонов даде категорчна
Коментари Харесай

Слави обяви втори етап на кастинга за управляващи, ще има събеседване

В края на септември тази година Слави Трифонов даде категорчна поръчка, че има желание да стане непрекъсната част от политическия живот в страната. Той разгласи самобитен кастинг за ръководещи като прикани всички българи, било то по света или у нас, които имат предпочитание, да " вземат участие в една невиждана смяна, която да направи България прелестно и мечтано място за живеене ".
Днес (13 ноември) той заключи резултатите от търсенето, като разгласи, че над 2 000 души са изпратили кандидатурите си. Ето и какво още сподели той в отровено писмо към медиите:
Уважаеми сънародници, откакто обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да вземат участие в действителна смяна на политическото статукво и метода, по който избираме и направляваме политиците в България, предпочитание за присъединяване в сходно начинание до момента са изявили над 2 000 души.
А процесът не е приключил. Той продължава. Защото всеки, който има предпочитание, качества и благоприятни условия, би могъл да се включи.
Аз персонално съм учуден. Оказа се, че българи приключили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат сполучлив бизнес на всички места по света, българи от всички университети в България, българи от целия публичен, политически, професионален и културен живот, изявяват предпочитание да вземат участие в сходен план. Това е повече от прелестно и, несъмнено, отговорно.
Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, с цел да ви представим, не може да бъде направено единствено от нас. Затова аз взех решение и се свързах с българи постигнали триумфи, безусловни триумфи, състезавайки се на терена на международната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, съумели в разнообразни аспекти и сфери на международния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние организирахме диалози с доста от тях и за наше огромно задоволство, имаме поддръжката на огромна част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде извършено от мен и от такива българи, които са съумели на всички места по света.
Темите, по които ще проведем събеседването са:
Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.
Образованието – най-важната част за възхода на нацията.
Съдебната система – главен проблем на страната.
Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР