В края на миналата седмица излезе поредната актуализация за Atomic

...
В края на миналата седмица излезе поредната актуализация за Atomic
Коментари Харесай

Почти сигурно ще има Atomic Heart 2

В края на предходната седмица излезе следващата актуализация за Atomic Heart, носеща със себе си решения за няколко бъга, както и други неща, като FOV слайдър да вземем за пример. И до момента в който към момента не сме сигурни дали огромните магазини няма да се съобразят с молбата на формален Киев за премахването на играта, то към този момент знаем, че съвсем несъмнено ще има Atomic Heart 2. Новината идва от самите Mundfish, а за нея разбираме от Алексей Макаренков, известен гейм инсайдър и влогър.

Както знаете евентуално, към сегашния миг Mundfish работят с изключение на по оправянето с разнообразни техничеси проблеми с Atomic Heart, докладвани им от общността, по този начин и по сезонния пропуск, който включва четири допълнения. Те ще прибавят нова зона, оръжия, босове, загадки и наличие. Освен това обаче наподобява, че в студиото мислят и за бъдещето. За вероятността да има Atomic Heart 2 Mundfish заговориха още преди три години, само че ситуацията със самата игра към момента не беше изключително несъмнено. Впоследствие обаче играта си откри огромен издател в лицето на Focus Home Entertainment и обстановката, най-малко във финансово отношение за Mundfish очевидно се е трансформирала в позитивна посока. Atomic Heart 2 се възнамерява да е действителност с огромна степен на убеденост. Това е което Макаренков е научил за възможното продължение на играта.

Отново предходната седмица стана ясно, че Mundfish са се обърнали с молба към създателя на Tesla и SpaceX Илън Мъск за включването в играта на модели на Tesla Optimus, роботът, който Мъск показа преди време. Играта, която визира класическата тематика за неизбежния сблъсъск сред човек и хуманоидните машини билa влезнала неотдавна в полезрението на Мъск. „ Чух положителни неща за Atomic Heart “, написа в края на предходната седмица Мъск в профила си в Twitter. Поласкан от споменаването на играта, шефът на Mundfish Роберт Багратуни се обръща с молба към Мъск, модел на един от роботите му да бъде включен в играта в някое от идващите допълнения за нея. Не е несъмнено, че Optimus ще се появят в Atomic Heart, само че Мъск дава отговор, че се надява неговите роботи да не полудяват, като тези в играта. Съвсем съществено към този момент, Мъск добавя, че Optimus са снабдени с физически изключвател, което да попречи на централизиран надзор над хуманоидните роботи. В Atomic Heart учените основават изкуствен интелект от последващо потомство, която би трябвало да управлява към този момент основаните роботи, само че нещата се объркват, AI системата е саботирана и екшъна стартира. Що се отнася до бележките по неотдавна оповестения пач към Atomic Heart

под номер 1.3.4.0, то може да ги видите тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР