В края на миналата година стана ясно, че Hulu подготвят

...
В края на миналата година стана ясно, че Hulu подготвят
Коментари Харесай

Тийзър на сериала за секс скандала с Памела Андерсън и Томи Лий

В края на предходната година стана ясно, че Hulu приготвят сериал с много забавна идея. Става дума за Pam & Tommy , който ще ни покаже абсурда с изтекли секс запис на Памела Андерсън и Томи Лий.
 Лили Джеймс, Себастиан Стан, Pam & Tommy и първи взор към сериала на Hulu
Лили Джеймс е неузнаваема като Памела Андерсън

Първи взор към Pam & Tommy

Преди няколко месеца видяхме за първи път по какъв начин ще наподобява Лили Джеймс като Памела и останахме в действителност впечатлени от трансформацията ѝ. Същото важи и за Себастиян Стан , който ще бъде Томи Лий.

След толкоз доста месеци на очакване най-сетне беше пуснат и тийзър на сериала, който ни демонстрира двамата в деяние. От него разбираме, че секс записът, който Пам и Томи са създали по време на медения си месец, е трябвало да остане единствено за тяхно прилагане.

Но той става обществено притежание откакто човек на име Ранд (Сет Роугън) съумява да се докопа до него. А и с известна помощ от човек, който вижда опция да се опаричат от всичко това.

Тийзърът ни демонстрира, че на Памела и Томи им идва като гръм от ясно небе и безусловно не знаят по какъв начин да постъпят откакто всеки човек може да види записа.
 Лили Джеймс, Pam & Tommy и за какъв брой време актрисата се трансформира в Памела Андерсън
За какъв брой часа Лили Джеймс се трансформира в Памела Андерсън

Почти един работен ден

Първите три епизода на Pam & Tommy ще бъдат пуснати на 2 февруари 2022 година в Hulu, а останалите - по епизод на седмица.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР