В края на миналата година разбрахме, че семейството на Хилари

...
В края на миналата година разбрахме, че семейството на Хилари
Коментари Харесай

Защо съпругът на Хилари Дъф се подложи на вазектомия

В края на предходната година разбрахме, че фамилията на Хилари Дъф ще стане още по-голямо, тъй като актрисата чака своето четвърто дете.
 Хилари Дъф чака четвъртото си дете
Хилари Дъф е още веднъж бременна

Бебе номер четири

Не знаем дали разширението на фамилията е планувано, или не, само че е реалност, че Дъф и брачният партньор ѝ Матю Кома. Това ще е трето дете за Дъф от Кома, като преди този момент тя има още едно дете от връзката си с Майк Комри. 

Е, наподобява четири деца в къщата са задоволителни, тъй като Матю Кома е решил да си направи вазектомия, с цел да е сигурен, че няма да има повече нови попълнения към фамилията им.

Това разбираме от профила му в Instagram, където на стори показа няколко фотоси, от които излиза наяве, че се е подложил на процедурата.
 Снимка 656997

Кома показа фотоси от болничното заведение, до момента в който се е подготвял за вазектомията, като разяснява, че са му дали валиум, а досега през живота си в никакъв случай не е бил под въздействието на упойващи или наркотични субстанции.
 Хилари Дъф с персонални фотоси на дъщерите ѝ Банкс Вайълет и Мей Джеймс
Как наподобяват дъщерите на Хилари Дъф

И още едно доказателство, че актрисата е “супер-майка ”

Матю Кома споделя също по този начин, че процедурата е минала сполучливо и даже шеговито написа, че би я предложил на всеки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР