В края на април заместник-председателят на Партията за свобода и

...
В края на април заместник-председателят на Партията за свобода и
Коментари Харесай

Прокуратурата отказва разследване на секс скандала в Сърбия

В края на април заместник-председателят на Партията за независимост и правдивост Мариника Тепич хвърли „ бомбата “, че ръководителят на сръбския парламент и някогашен дълготраен министър на външните работи е взел участие в нощни занимания с малолетни девойки на възраст от 15 до 18 години в " персоналния град " на Драган Маркович-Палма - Ягодина. Тепич излъчи видеозапис с показанията на млад мъж, който е бил свидетел на тези " закрити купони " с присъединяване на малолетни.
Тя уточни обаче предходната седмица, че няма да заяви имената на тези, които са подготвени да свидетелстват за машинация и педофилия в Ягодина, в случай че обвиняването не обезпечи отбрана. Прокуратурата обаче не се афишира по този мотив, а Тепич уточни за " Данас ", че в случай че тази институция не желае да пази очевидци, ще се откри различен метод.
„ Ще намерим метод да се борим сами, не се съмнявайте. Вдигането на плещи и отказването от всичко не е и няма да бъде нашата алтернатива “, акцентира тя.
БГНЕС напомня описа в излъчения видеозапис, че " купоните в Ягодина продължавали до рано сутринта ".
„ След като девойките бъдат алкохолизирани, те съпровождат гостите си. Всичко това става над басейна на хотел " Алфа ". Там съм виждал Ивица Дачич, Александър Антич, както и притежателите на " Кнез нефт " и телевизия Копорникус. След като басейна се опразни и всички бъдат изпратени по домовете си, девойките отиват една по една и се показват. Разказват какво желаят, какво не желаят. Това повече наподобява на пазар за животни, в сравнение с ваучър ", описа младият мъж.
Той твърди, че девойките се опасяват за сигурността си, а техните родители вършат всичко допустимо да ги изпратят в чужбина, с цел да не пострадат и да ги спасят от половия тормоз. Част от тези девойки фиктивно работят в някое от държавните предприятия, само че в действителност работят като девойки за занимания. Една от тях е била заплашвана от заместник-министъра на вътрешните работи и е била принудена да взе участие в тези купони, описа още той.
" Убедена съм, че в случай че в тази наша Сърбия е останала най-малко дребна парченце морал, чест и достолепие, след тези разкрития прокуратурата не може повече да мълчи, а държавното управление би трябвало да падне ", сподели още заместник-председателят на Партията за независимост и правдивост Мариника Тепич. Тя съобщи, че " съдружните сътрудници на Драган Маркович-Палма - Социалистическата партия на Ивица Дачич и Сръбската прогресивна партия на президента Александър Вучич опъват чадър над него ".
Основният обвинен в тази спекулация Драган Маркович-Палма наподобява не се интересува изключително от обвиняванията против него, написа „ Данас “. Той посети телевизия „ Пинк “ в събота, където беседва с водещия по други тематики, а ден по-късно беше посетител на друга телевизия в предаване със символичното наименование „ Защита на Палма “. Заподозреният за оргии с малолетни изпя " Никой не може да ни направи нищо " дружно с фолк артиста Дарко Лазич, който аргументи тежък пътен случай под въздействието на алкохол преди няколко години и в никакъв случай не беше измамен под отговорност за това.
Особено притеснително обаче е изявлението на Палма, направено в предаването: „ Ако жертвите се опасяват от мен и по тази причина не желаят да отидат в прокуратурата и полицията, аз и по този начин мога да схвана техните имена и семейства и всичко за тези очевидци. "
Това звучи като опасност за тези, които се явиха да свидетелстват под протекция, само че и като предизвестие към възможни нови очевидци.
По-късно той съобщи пред „ Данас “: „ Попитайте юрист, очевидците не могат да се скрият. И не може да е опрощение казаното: " те се опасяват, тъй че няма да дадат изказване ". Никой няма причина да се опасява от мен. Страхува ли се Мича Йованович от мен? “, попита Маркович, на което „ Данас “ отговори, че е допустимо, защото Мича промени показанията си за по-малко от 24 часа, като първо трябваше да бъде очевидец против Палма, а по-късно му се извини и промени своето изказване.
 Сърбия с съдружно държавно управление, Дачич е новият ръководител на Народното събрание Сърбия с съдружно държавно управление, Дачич е новият ръководител на Народното събрание
Следващото сръбско държавно управление ще бъде съдружно държавно управление със СПС на Ивица Дачич и СПАС на Александър Шапич и с стеснен период о...
„ Той смени изказването си, тъй като видя, че бърка. Нищо, което той сподели за хипотетичните събития по празненствата, не е правилно. Е, брачната половинка ми също беше на рождения ми ден “, сподели Маркович, добавяйки, че всички обвинявания против него са неистина и че всички очевидци лъжат.
Мариника Тепич сподели за Данас, че всичко, което Палма прави през последните дни, се свежда до две неща - изпращане на заплашителни известия до хора, които са подготвени да свидетелстват против него като първи обвинен, както и заплашване на съдружните му сътрудници във властта " по отношение на търгуване с информация от вида - в случай че ме злепоставиш, ще повлека и теб. "
Тя добави, че що се отнася до изказванията, че той ще узнае кои са жертвите и очевидците макар отбраната, това не е правилно.
„ В Наказателно-процесуалния кодекс съществуват механизми, които ясно показват метода на отбрана на изключително чувствителни очевидци, което допуска тяхната връзка единствено с прокурора, даже в частна домашна среда, тъкмо с цел да нямат контакт с никой различен. Освен това в нашите позитивни разпореждания и утвърдени интернационалните актове има и опция за „ кодово име “, уточни Тепич.
На 26 април тя сподели на полицията в Ягодина, че незабавно щом прокурорът обезпечи отбрана на очевидците, тя ще разкрие самоличността на минимум седем души, които желаят да свидетелстват против Драган Маркович-Палма при тези условия във връзка със корист с въздействие, педофилия и проституция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР