В края на 2023 г. беше избрана новата носителка на

...
В края на 2023 г. беше избрана новата носителка на
Коментари Харесай

Това ли е гаджето на Мис България 2023 г.

В края на 2023 година беше определена новата носителка на купата Мис България. Победителката, която получи короната от Александра Кръстева, Мис България 2022, се споделя Елизабет Кравец.
 Мис България 2022 Александра Кръстева:
Мис България 2022 Александра Кръстева: " Не ми харесва, че всеобщо девойките наподобяват като клонинги и губят характерността си "

За короната, за диетите и за корекциите на външния тип

Елизабет Кравец е родена в Израел, само че повече от 10 години живее в България със фамилията си. Майка й е българка, а татко й е на половина евреин.

Тя е на 17 години. Занимава се с мода от четири години, а от дете се е посветила професионално на спортните танци, като е носителка на разнообразни медали от международни и европейски шампионати.

И откакто дълго време хубавицата беше сама, неотдавна стана ясно и че новата ни Мис България към този момент има мъж до себе си. На няколко сторита в обществените мрежи тя театралничи с влогъра и инфлуенсър Атанас Петелков, прочут още като Hyper Kong.

Той се занимава професионално със основаване на видео наличие и има лична марка облекла.

От качените фотоси на Петелков пък, който може да се похвали с над 80 хиляди почитатели в Instagram, ясно се вижда, че след взаимната им релаксираща СПА почивка в Баня, в този момент двамата се забавляват в Дубай. И по всичко проличава, че престоят им е повече от първокласен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР