В края на 2017 г. българската компания “Медиа Транспорт” ЕООД,

...
В края на 2017 г. българската компания “Медиа Транспорт” ЕООД,
Коментари Харесай

Българска компания придоби дяловете на световен лидер в търговията с хранителни продукти

В края на 2017 година българската компания “Медиа Транспорт” ЕООД, част от групата на логистичен оператор bERS, закупи 100% от дяловете на “Унивег България” ЕООД. След сключването на договорката, двете компании към този момент оперират дружно под комерсиалното название bERS Logistics.

Белгийската компания Greenyard е световен водач в областта на търговията с пресни, замразени и модифицирани хранителни артикули. С наличието си в над 25 страни по света и с над 9000 чиновници, Greenyard дава на своите клиенти и снабдители ефикасни и устойчиви решения, посредством внедряването на водещи в региона иновационни технологии и извънредно обслужване.

bERS Logistics е основана през 2005 година, в гр. София. В годините компанията съумява да се наложи, като един от водачите в ръководството и търговията на артикули под температурен режим. Днес bERS Logistics дава логистичен мениджмънт и услуги на над 150 клиента, измежду които Метро, Т-Маркет, Била и мн. други През 2018 година разрастването на потенциала на групата продължава, предоставяйки разширени услуги и към своите фармацевтични клиенти. bERS Logistics съумя да се подреди измежду водачите на пазара в една много характерна бизнес среда, характеризираща се извънредно високи условия.

След придобиване на дяловете на Greenyard в България, bERS Logistics консолидира активността на двете компании. Фокусирайки се върху разгръщането на своята централизирана мрежа освен в страната, само че и на прилежащите балкански пазари, една от главните задания пред компанията е и непрестанното актуализиране и внедряване на иновационните и цифрови технологии, извънредно значими за бранша. Целта е продължаването на процеса на възстановяване на предоставяната услуга в една динамична и предизвикателна бизнес среда. Стратегическа цел за екипа на bERS Logistics през годината е и обогатяването на пакета от цялостни решения за обслужване на онлайн магазини и eCommerce търговци.



"За 13-те години от своето основаване и след над 425 сполучливо осъществени плана, групата bERS Logistics съумя да се наложи като предан и благонадежден сътрудник, предлагащ гъвкави решения и професионални услуги. В последните години следим възходящ интерес от страна на бизнеса за възлагане към външен сътрудник на второстепенните действия, каквато да вземем за пример е ръководството на процеса на веригата от доставки до краен клиент. Това съгласно мен е безусловно доказателство за капацитета на бранша и за неговото бъдещо разгръщане. Вярваме, че придобиването на “Унивег България “ ЕООД ще ни разреши да предложим на нашите клиенти и сътрудници още по-модерни и ефикасни решения. Ще продължим да работим още по-усилено за реализацията и на други оперативни партньорства с логистични, складови и транспортни компании както в България, по този начин и в чужбина “, разяснява Николай Николов, Директор Бизнес обмисляне и развиване на bERS Logistics.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР